HET  BEURSCONCEPT

Doelgroep
De Nationale Autobeurs richt zich op een breed publiek en biedt de consument de kans om, zich in een spraakmakende ambiance, te oriënteren op de mogelijkheden die er nu en in de nabije toekomst zijn op het gebied van automotive. En natuurlijk is er alle gelegenheid om te genieten van prachtige nieuwe modellen en technieken. De Nationale Autobeurs is dan ook hèt evenement voor de autoliefhebber en het perfecte generatie-uitje. Immers, het is gebleken dat ook de kinderen een belangrijke speler zijn in het beïnvloedingsproces van de beslisser.

De Nationale Autobeurs start met een aparte beursdag voor de pers en is vanaf vrijdag voor iedereen geopend. Ook worden er doelgroepdagen voor Ladies en Senioren georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om uw doelgroep exclusief uit te nodigen voor deze beurs. Interessant voor u? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • U wilt LIEFDE voor uw merk ontwikkelen?
 • U wilt de consument in zijn ORIËNTATIEFASE bereiken?
 • U wilt de beslisser en de beïnvloeder(s) TEGELIJK ontmoeten?
 • U wilt investeren in SHOWROOMBEZOEKERS voor uw dealer(s)?
 • U bent nieuwsgierig in ‘nieuwe’ BEURSKANSEN?
 • En naar KANSEN voor uw standbezetting?
 • Heeft u er bijv. wel eens aan gedacht om UW RIJDERS UW MERK te laten vertegenwoordigen?

DE NATIONALE AUTOBEURS REALISEERT HET SAMEN MET U


Doelgroep
De Nationale Autobeurs richt zich op een breed publiek en biedt de consument de kans om, zich in een spraakmakende ambiance, te oriënteren op de mogelijkheden die er nu en in de nabije toekomst zijn op het gebied van automotive. En natuurlijk is er alle gelegenheid om te genieten van prachtige nieuwe modellen en technieken. De Nationale Autobeurs is dan
ook hèt evenement voor de autoliefhebber en het perfecte generatie-uitje. Immers, het is gebleken dat ook de kinderen een belangrijke speler zijn in het beïnvloedingsproces van de beslisser. De Nationale Autobeurs start met een aparte beursdag voor de pers en is vanaf vrijdag voor iedereen geopend. Ook worden er doelgroepdagen voor Ladies en Senioren georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om uw doelgroep exclusief uit te nodigen voor deze beurs. Interessant voor u? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Doel
Als belangrijke spil in het oriëntatieproces heeft de Nationale Autobeurs als doel: om bij de consument een duidelijke merkvoorkeur, dan wel specifieke “auto”voorkeur te realiseren, dan wel te bevestigen. U als importeur ontvangt tijdens en na afloop van de beurs gegevens van bezoekers, waardoor u een gerichte follow-up kan verzorgen, naar aanleiding van uw beursdeelname.

Beursbeleving
Als importeur bent u vanzelfsprekend hèt visitekaartje voor uw merk en een onmisbare partner voor deze beurs. Om voor u en de bezoeker een succesvolle omgeving te realiseren worden zeker ook aanpalende branches uitgenodigd om deel te nemen. Hierbij kunt u denken aan strategische partners als een ANWB, RDW, CBR en VVN, maar ook aan meer commercieel georiënteerde deelnemers zoals verzekeringen, dealers van auto-accessoires, microcars en bijvoorbeeld scooters.

 

De diverse activiteiten, waaronder demonstraties & workshops richten zich niet alleen op de belevenis voor de autoliefhebber, maar geven zeker ook invulling aan “het generatie-uitje”. Bijvoorbeeld de mogelijkheid voor de jonge bezoeker om het theorie-examen te halen, voor de volwassen generatie om een slipcursus te volgen, een seminar met tips & tricks om duurzaam te rijden voor de financieel en milieubewuste spil in de familie, of om samen te genieten van een prachtige concept car of de oldtimer-tentoonstelling.

UW VOORDELEN:

 • U ontvangt één VASTE TOTAALPRIJS voor uw beursdeelname
 • Alle kosten zijn vooraf bekend: GEEN VERRASSINGEN achteraf
 • U bereikt de BEÏNVLOEDER(S) en de BESLISSER tegelijkertijd
 • GERICHTE FOLLOW-UP is mogelijk door het verstrekken van bezoekersgegevens
 • Uw wensen worden gehoord; samen creëren we de PERFECTE STAND
 • Het DEFINITIEVE beursconcept wordt bepaald in nauwe SAMENWERKING met u als importeur