SUCCESVOLLE DEELNAME VOOR U

De Nationale Autobeurs is dé plek waar liefhebbers en (potentiële) klanten uw merk ontmoeten.

Niet alleen door dè perfecte ambiance, welke wij samen met u willen realiseren of door de bezoekersgegevens, welke u van ons ontvangt na afloop van de beurs. Wij geven u een duidelijk inzicht in de benodigde investering versus wat het u op levert. De feiten met betrekking tot de doelgroep voor de beurs zijn immers zeer interessant en om u een goed inzicht te geven in de gevraagde investering, is er een prijsstaffel geformuleerd waarin u in één oogopslag duidelijkheid ontvangt.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om uw stand op maat te ontwerpen en te realiseren, zodat uw ultieme merkbeleving wordt gerealiseerd. Is dat wat u wilt? Dan denken onze specialisten graag met u mee.

Investering
Om u een goed inzicht te geven in de gevraagde investering, maken wij op basis van uw behoefte 1 totaalprijs, waardoor u in één oogopslag duidelijkheid ontvangt. En niet achteraf wordt geconfronteerd met bijkomende kosten.

Een stand op maat? Voor optimaal rendement!

Vanzelfsprekend is het moeglijk om uw stand op maat te ontwerpen en te realiseren, zodat uw ultieme merkbeleving wordt gerealiseerd. Is dat wat u wilt? Dan denken onze specialisten graag met u mee.

 

Wij kunnen u daarnaast ondersteunen bij het invullen van uw stand, middels de verhuur van bijvoorbeeld LED-schermen, draaiplateau’s, verlichting, catering en bloemen. En het bereiken van uw (potentiële) klant door de inzet van dè juiste communicatie en diverse interactieve mediatechnieken, welke desgewenst voor u op maat ontwikkeld kunnen worden. Denkt u hierbij aan app’s, 3D programma’s, interactieve GAMES op uw standvloer en dergelijke.

 

Wij ontlasten u waar mogelijk!

Prijs per vierkante meter standoppervlak
Een stand op maat kan door ons of uw eigen standbouwer worden ontworpen en/of gerealiseerd. De kale vierkante meterprijs exclusief BTW, bedraagt € 45,-. Staffelkortingen zijn mogelijk vanaf 50 vierkante meter.

BIJ UW DEELNAME ONTVANGT U GRATIS:

  • VERMELDING in beurscatalogus
  • PARKEERKAARTEN voor uw standbemanning
  • HEFTRUCKSERVICE tijdens op- en afbouw voor u en uw leveranciers
  • WIFI