ORGANISATIE

Wie zijn wij?
Wij: Expo Management en Buro Kaap hebben beiden onze roots in Twente. Als “echte” Twentenaren zijn wij bescheiden, nuchter, aanpakkers en gepassioneerd in wat we doen. Met een voorliefde voor automotive en een unieke evenementenlocatie naast het wereldberoemde TT Circuit tot onze beschikking, kunnen we niet anders dan gezamenlijk met u een succesvolle Nationale Autobeurs organiseren.

Wij denken graag met u mee, van stand invulling tot en met het bereiken van uw klant. Door goed te luisteren en te doen wat we zeggen, creëren we samen met onze ‘creatieve teams’ de perfecte ontmoetingsplek met uw (potentële) klant. Een vrijblijvend gesprek plannen? Klik hier.

Ervaren organisatiebureau
Expo Management heeft ruim 30 jaar ervaring in het organiseren van diverse (vak)beurzen en publieksevenementen. Met producties zoals de Landbouw Vakbeurs Assen, MotorExpo Assen, Art Assen, de Twentse Vlooienmarkten en vele anderen, ontvangen zij jaarlijks gemiddeld 140.000 bezoekers. Daarnaast is Expo Management ook exploitant en (mede)eigenaar van de TT Hall Assen, waar jaarlijks zeker 50 evenementen plaatsvinden welke in totaal ongeveer 300.000 bezoekers trekken. Het team verzorgt niet alleen de complete organisatie van beurzen op diverse locaties, maar is ook specialist in het leveren van standbouwmaterialen en -benodigdheden in Nederland, Duitsland en België.

Business creator en communicatiespecialist
Buro Kaap is een ondernemersadviesbureau gespecialiseerd in het creeëren van “Business”. Zij geeft advies en ondersteuning op het gebied van Communicatie, Media, Organisatie en Sales, inzet en ontwikkeling. Zij weet als geen ander:
- hoe er aansluiting gevonden kan worden met de klant;
- hoe er gezorgd wordt voor een tevreden klant;
- hoe er gezorgd wordt voor een klant die terug komt.
Oftewel; rendement en continuïteit voor uw organisatie. Immers de verkoop van morgen is belangrijker dan de verkoop van vandaag. Buro Kaap staat voor integriteit, passie voor je vak en een duidelijk en pragmatisch advies.

CONTACT
Sandra van der Kaap is uw contactpersoon voor de
Nationale Autobeurs. U kunt haar bereiken via
06 37 32 67 86 of sandra@burokaap.nl

Buro Kaap

Hengelosestraat 112

7514 AK Enschede

 

T: 06  37 32 67 86

E: info@burokaap.nl

 

www.burokaap.nl

Expo Management

Twentepoort Oost 48
7609 RG Almelo

 

T: (0546) 546 820

E: info@expo-management.nl

 

www.expo-management.nl